Inget vatten…

Har ni dragit upp slangarna till en icke-fungerande  vattenpump någon gång?

Det har jag, eller snarare jag har dragit tillsammans med två starka söner och en ex-make, 80 meter, 2 slangar och en lika lång ståltråd. Det tog en stund… Nu ligger alltihop där i skogen och väntar på att rörmokaren ska komma och tala om vad som är fel! Han har självbevarelsedrift nog att enbart ha telefonsvararen på idag (och oftast) – men kanske kommer han ändå förbi och kollar nästa vecka.

Jag har bytt kläder också, de jag hade på mig blev konstigt nog svarta på magen som jag uppenbarligen använde att mota med. Vi har en pump med bra vatten nere vid vägen så vi överlever, men duschandet får vänta till efter helgen!

Vi hoppar över majbrasan (varför heter det så, när det är Valborgsmässoafton?) – utan vatten känns det lite för farligt att elda rishögen här i skogen. I höst blir eldning tillåtet igen, så då ryker (ursäkta!) den.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s