Mer motion än jag behöver

Har gått hundpromenad med bästa vännen, runt 6 kilometer. Och lyft, burit och baxat utemöbler till vinterförvaring inomhus. Trixigt, när dörröppningarna är för små och vi tror oss veta att den där soffan gick ut därifrån i våras… Den gick inte in nu. Nåja, nu har vännen åkt på retreat och sedan till Norge för att sköta om barnbarnen. Jag ska sköta om Louie, hund. Han blev också trött av promenaden.

Sitter här med den lilla sjön framför ögonen. En ensam svan var här en stund. Sjön ligger spegelblank, en älg har trampat omkring på den lilla sandstranden, ett rådjur sprang igår kväll fort, fort över gräsmattan. Stilla, tyst, fylld av frid sitter jag här och varken kan eller behöver annat. Nu.

Läser också förstrött Åsa Hellbergs ”Toscana tur och retur” – och är tyvärr inte så betagen som jag trodde jag skulle bli. Tycker till och med att den är ganska tråkig. Undrar varför, både varför jag tycker så och om det på något sätt är en relevant observation, varför är den tråkig?

Louie sträcker på sig

Louie sträcker på sig

DSC00911

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s