Agnes hallå! Var är du, tar du ledigt igen? Det håller inte att du försvinner så här, jag behöver dig. Åtminstone behöver jag veta att du faktiskt finns, och är tillgänglig, att du svarar på tilltal, inte bara är moltyst (ett eller två ord ? väser redaktören i mig).

För det första så behöver jag din uppfattning om mitt hår. Mitt hår är viktigt för mitt välbefinnande. Ska jag klippa det kort eller låta det växa sig långt igen. Kanske lite längre innan jag klipper det, så att det går att klippa bra. Det får nog bli Eppi på Krukmakargatan igen, hoppas hon tar emot mig efter mitt långa uppehåll. Hon är hårbegåvad. Alla är inte det, den senaste här i Sundbyberg var det inte.

För det andra kan jag behöva lite pepp som jagar bort vintern i mig. Även om det just idag nästan gick att få sig att tro att våren nog kommer i år också. Jag väntar bara på bakslaget, på kyla och snömassor. Så peppa mig, Agnes. Tror jag är mottaglig.

I morgon tvättstuga, och frisörbesök för fd maken – på andra sidan Landsvägen, hur vi nu ska ta oss dit… Det varken kan eller behöver jag lösa just nu.

20190211_165531

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till

  1. bergalott skriver:

    Den 4 januari (tror jag) skrev du så här:
    ”Så värst social är hon inte. Hon har nog aldrig varit ”socialt kompetent” – har just aldrig känt sig hemma bland många människor eller i stora grupper. Jo, när hon hade rollen av kompetent handledare och konsult. Då gick det bra. Men på egen hand, utan förklädnad och enbart som Agnes, nej, det kostar på. Och undviks därmed. Hon har helt klart för sig att hon faktiskt behöver möta människor, behöver samtal, behöver kontakt. Än så länge fyller hon de behoven via sin blogg och via Facebook.”

    Kan det inte vara så att Agnes tycker att hon har gjort sitt på ett tag, och att du därmed får en spark i baken ut bland människorna och får andra kontakter. Agnes, hon är inte dum hon. Men det kanske jag är, men jag menar väl, det vet du. Klippet låg framme på den här sidan: En Agnes är återfunnen.
    Kram goaste vännen och du ska veta att jag själv nästan blivit folkskygg. 😦 😉 🙂 ❤

    Klipp dig! Hihhihiiii….

    Gilla

Lämna en kommentar