Hemma igen

Hemma igen. Duschat, Tagit på favoritplagget, en Yasuragi-rock från längesedan. Fixat lite middag till före detta maken. Vi åker ut till ön och hämtar Molly i morgon, istället för i kväll.

Jag är trött och nöjd, presentationen av Free Spin på btj-dagen (Bibliotekstjänst) i Göteborg inför många bibliotekarier gick bra. Applåden efter mitt korta prat värmde, och det var fint att vara tillsammans med Ordberoende förlagschef Ewa Åkerlind i två dagar. Vi åt fantastisk pasta på Trattoria la Gondola på Avenyn på onsdagskvällen, och lika fantastisk räksallad på Mnågonting på Centralstationen före återresa till Stockholm. Jag orkade inte äta upp allt, och det vill säga mycket!

Nu kanske teve4 hör av sig i veckan och så är det release på fredag – och kalas med släkten för sonen på lördag.

Sedan ska jag vila, eller så. Plocka svamp, gå i skogen med Molly. Jag hoppas på färdiga böcker och att få hålla en i handen på fredag, hoppas möta vänner på Östermalmsgatan 84 ”runt 17” (tidsangivelserna har svajat, mina och förlagets – nu är det halv 5 som gäller, men annat funkar förmodligen också). Ser fram emot en vecka full av nya erfarenheter. Tack vänner för alla era former av stöd!

58875232774__5F267504-DB9E-4695-A451-8868D6B5B20A.jpg

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s