>Ad sense

>Har gjort något jag inte begriper – igen! Lagt till ett ”ad sense-konto” till bloggen – om det ändå vore ”add sense”, dvs gjorde mig klokare.

Får väl se om jag står ut med att ha reklamen där – och vad det kan komma att handla om för reklam. Ger det några intäkter är det ju bra, vad kan ”monetize” heta på svenska måntro? Nu ska jag strax gå till sängs, bredvid min man som är ljuvlig att vara nära dag och natt. Bara att känna hans hud och muttra ett sov gott innan vi båda beger oss annanstans är gott. Kärleken gör livet värt att leva, också svarta vinternätter. Kram på er som kanske läser detta – älska varandra! På alla de sätt som ni kan hitta på – ibland kan det handla om att som granne komma och ploga uppfarten när ”mannen i huset” är sjuk och jag inte förmodas orka skotta snö!

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s