>Hallå alla samlare av kokböcker!

>

Den här kokboken tryckt 1929 måste man ha – Sonja Aminoff skrev den och Wahlström&Widstrand gav ut den.

”Fransk vardagsmat” heter den, och detta är ett kort citat: Vi leva i en tid då mnniskorna till följd av en yttre och inre nödvändighet lärt sig inse betydelsen av en stark koncentration. rationaliseringsprinciper, dvs ett till sin spets drivet tillvaratagande av alla ekonomiska möjligheter… varför inte denna ordning kan införas även i hemmen?”

Sedan kommer nöjsam läsning om Frankrike och dess seder, och många recept. Inga bilder annat än på bokens framsida där en frejdigt rörandes glad kvinna syns! Den är rolig att läsa och maten möjlig att laga – hör av er till mig och lägg ett bud!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s