>Sysslolös – ett mycket bokstavligt begrepp

>

Jag har dammsugit, plockat med blommor ute och inne, ätit lunch, slagit in en bok till Bokbörsen-kund, plockat ihop det jag ska ha med mig morgon till syrrorna, talat i telefon med den ena – några djupfrysta kräftor ville hon inte ha – vad ska jag göra nu? Klockan är bara halv 2 denna torsdag, ut vill jag inte gå, det hinner inte sluta regna förrän det börjar igen.

Har försökt lösa DNs ”geni”variant av Sudoku, och som vanligt inte lyckats. Det är inte kul hur många gånger som helst…

Behöver någon en kvarglömd passagerare till sitt Fischer-Price flygplan så har jag en! Han (?) ser i alla fall glad ut!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i inget att göra. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s