>där igen

>i spelandet – och ytterligare några hundralappar fattigare. Nu är de slut till nästa pension! Räkningarna är betalda, hyran dito, jag får leva på det jag har i frysen (och hundvaktandet, som ger mat för dagen) – och begrunda – igen – varför jag beter mig som jag gör.

För ögonblicket skadar det mest mig själv, låneinstituten som bara får en struntsumma som avbetalning via Kronofogden klarar sig. Böterna för olovliga lån ur egna bolaget får väl läggas till högen hos Kronofogden – mitt ”ekonomiska rykte” är hur som helst totalt under isen. Jag ser ingen upptining där, kommer förmodligen småningom att dö skuldsatt upp över de då kalla öronen.

I övrigt är jag och hundarna just inkomna efter en kall morgonpromenad, trots allt är jag lite uppfriskad av det. Nog för nu. Bilden ovan visar ett märke efter den champagnekork som for i taket när jag väl fått bort ståltråden och släppte taget ett ögonblick – det är en tid sedan…

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i champagnekorkar mm. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s