>10100

>steg har jag och bästa vännen just gått med hundarna. Benen är trötta och jag är nöjd, hundarna sitter i sin bur i hallen på tork, det är slaskigt för hundtassar därute. Vännen hävdar att jag borde gå så här många steg varje dag – hm säger jag…

Köttfärssås med ett par matskedar snabbkaffe (blandat) i hävdar hon också är gott – ska prova om jag nu lyckas komma ihåg den märkligheten.

Det är en underbart vacker dag i Stockholm, lite blåsigt och fåglar av alla de slag i Strömmen. Gå ut, man måste inte gå tusentals steg, måste inte ha bråttom, måste ingenting – gå ut och titta på världen i det blåa solljuset som är idag.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i steg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s