>Det verkar som om någon har en tanke…

>När jag kollar min läslista, bloggar jag följer – så är det första jag ser ”Vill man så kan man” bloggen Onekligen, och dagens skrivpuff ”skriv om ihärdighet”.

Visst verkar det som om något/n har en idé om vad jag ska göra?

Nu har jag just skrivit om vad jag inte vill skriva om – skrivövning nr 2 i Ann Ljungbergs skrivarskola – och om jag slutade inlägget om ”jag vill skriva om” med ett flin, så gjorde jag det inte av denna övningen. Men när jag läste Onekligen ovan så skrattade jag. Dagens första.

Jag vill lägga in en bild här av någon anledning. Pippi har jag alltid gillat, men just den här boken är det nog något av mina barn som läst väl hårdhänt!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s