>Blogg också på WordPress

>Har nu en blogg också på WordPress – ”beskrivarblogg.wordpress.com” – har inte lärt mit lägga in länkar här ännu – och bloggar på 1av3.se… Det är som om korken gått ur flaskan, om det är en ande som kommit loss vet jag inte, men jag skriver, går ut med hundarna, skriver igen (till deras pockande otålighet, de vill att jag ska sitta i soffan och kela med dem).

Kela förresten, när kelade du senast? Det var åtminstone länge sedan jag skrev det ordet eller såg det i skrift. Finns det i Akademiens ordlista? Trevligt är det hur som helst.

Jag blir lika glad varje gång någon kommenterar något jag skrivit – och på 1av3 upplever jag det mest generösa och tillåtande klimat jag mött på länge. Alla är genuint vänliga och uppskattande mot alla. Och medlemstalet stiger stadigt, nu närmare 600. Härligt och lärorikt och roligt att vistas där.

Jag har ingen idé ännu om hur jag ska fördela mina gracer mellan de olika bloggarna – det får visa sig. Glad blir jag om någon tittar in här eller där. Frankie ovan hade roligt i skogen häromdagen, så roligt att han tog med sig en liten granruska i pälsen under magen…

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s