Skriva bok på 28 dagar

Skriva bok på fyra veckor, video på skrivsajten (video som jag inte vet hur man lyssnar på, knappt hur man ser den) – uppfattade i alla fall att vecka 1 ägnas åt idéande, vecka 2 skrivande, vecka 3 läsande det du skrivit, och slutligen vecka 4 redigerar du!

Lätt som en plätt. Men jag tror jag väntar lite med att börja. Prokrastinerar. Titta in på 1av3.se, bli medlem – och skriv din bok, med eller utan videotitt!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s