Fiskelycka

Nu har jag ägnat hela förmiddagen åt att försöka installera min gamla HP-skrivare i min nya dator. Drivrutinen hittar jag inte, och Windows update gör det inte heller. Jag vill inte köpa ny skrivare, denna fungerar utmärkt – på min gamla dator … Lite ”moment 22” över det hela.

Mannen min rensar abborrar så det står härliga till, en stor gös och en dito gädda plus dryga tjugotalet stora fina abborrar. Nattens skörd i nätet han och grannen lade igår kväll. Grannen vill bara ha tre abborrar, han får dem fileade. Vi får resten!

Jag lyckades till slut få hem drivrutinerna till skrivaren. Den fungerar. Bilder från telefonen/kameran har jag också fört över, men hittills inte fått in på Bokbörsen … Det får vänta tills jag är i stan med snabbare uppkoppling. Annonserna går in utan bilder så länge.

Mannen rensar, jag har rett ut ett nät som tyvärr hamnat bland alkottar – pyssligt.

Idag blir det lätt pocherad gösfilé till middag, med färskpotatis, och ett glas rosé, Puychéric Syrah Rosé, från Pays d´Oc, till det facila priset av 62 kronor. Rekommenderat av Carl-Jan och oss!

Nu är fiskargrannens barnbarn här för att titta på de stora abborrarna. Den största vägde 900 gram – och hade ätit kräftor till kvällsmat.

Sammantaget en fin torsdag (för säkerhets skull kollade jag att det faktiskt är torsdag, veckorna går för fort).

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s