Ändå-skriv

Skriv ändå – OK. Håret är yvigt och nytvättat, nätt och jämnt torrt. Minsann är ute, kajor och änder samsas om maten vid åkanten. Det är lite väderomslagskyligt i luften, och molnigt. Inte direkt uteväder. Jag lägger in böcker på Bokbörsen, fick ett par kassar engelska pockets från mitt fd sommarhus häromsistens. Behöver flera bokhyllor.

I morgon kommer mannen hit, jag hoppar över epiteten idag. Vet inte var vi landar efter att vi båda i alla fall uttryckt en önskan om att prata med varandra. Han har tänkt färdigt och det har kanske jag också, men vi behöver klargöra en hel del för varandra. Sådant som vi undvikit tidigare. Undrar vad som skulle göra det lättare nu? Kanske att vi båda fått tillfälle att sakna och längta, bestämma oss för vad som ska gälla framöver? Vi får se.

I morgon kommer också Pella, med matte som bara vänder och åker vidare. Pella stannar hos mig en vecka medan matte lyssnar på opera i Italien. Pella är van vid att tugga på Ruben, stor röd och mycket tålmodig katt – Minsann är nog inte lika tillåtande. De har varit i samma hus förr, dock inte detta. Det får väl bli hasp på sovrumsdörren igen så att Minsann har en fristad.

Den som är intresserad av sommarläsning kan titta in på Bokbörsen och kolla vilka böcker jag har där. Säljarnamn ”kultamanka”. Där finns alla sorters böcker, både på svenska och engelska, några på franska och någon på tyska. Alla genrer, barnböcker också, gammalt och nyare. Välkomna!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i då- och nutid och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s