”Hat och bläck”

Har läst ”Hat och bläck” av Crister Enander och Kristian Lundberg. Den är med mig, på ett vagt och ändå igenkännligt sätt. Jag vet ännu inte vad det är jag minns eller saknar, men litar på att det kommer till mig. Boken, breven mellan de två, påminner mig om något i mitt liv som jag låtit försvinna. Kanske är det klasskampen, kanske tillhörigheten som blev ingenting när jag släppte den ursprungliga. Kanske är det en längtan till något som var självklart en gång, och som inte är det nu. Nu, när ingenting är självklart längre, för någon.

Ska läsa den igen, men först låna ut den till syrran.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ”Hat och bläck”

  1. Barbro Fällman Caglar skriver:

    Till mig, eller? Ja tack, i så fall! Du kan få låna min ”Stå i bredd” av en för mig aningen obekant Ebba Witt-Brattström. Mycket mycket bra o tänkvärd bok! Hon är bättre än det jag tror är hennes rykte.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s