>teleirritation

>
Skulle boka in resa till Helsingfors med Vikingline – den inbokade blev avbokad på grund av sjukdom i december – och trodde att det skulle vara enkelt… Till att börja med skulle vi betala ytterligare 900 kronor (inkl de 1100 vi redan betalt) – när jag protesterade blev summan 500 kronor – ytterligare en protest och begäran att få tala med vederbörande ”kundservicemans” chef resulterade i kort paus, och bokning utan extra kostnad!

Måste man själv bli närmast oförskämd och hotfull i telefon för att få sin rätt? Har de som sitter och svarar i telefon på det nummer som kallas kundservice inget utrymme för eget förnuft? Och har de inte lärt sig att en kund är lätt att tappa, men svår att få igen? Nu åker vi, men kommer förmodligen inte att använda Vikingline igen!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s