>vardagstisdag snart

>
Det är annandag påsk, måndag – därmed är det tisdag i morgon, vanlig vardag igen. Och på onsdag blir det resa till Stockholm igen, liksom nästa vecka. Gillar inte att vara härifrån nu när det börjar bli vår, flädern har fått några små gröna blad, tulpanbladen växer medan jag tittar på dem, och katten tillbringar mera tid utomhus än inne.

Grannens stövare har fått valpar, som nästan har öppnat ögonen nu när de är en dryg vecka. Tröttsamt att mata åtta stycken, som växer och trängs runt maten. Godnatt! (Bilden på de vackra påskäggen på bilden har jag fått från en kvinna i Finland som gjorde dem redan i vintras!)

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s