>design?

>Jag har försökt fixa till min bloggsida – vi får väl se om jag trivs med detta. Har egentligen ingen aning om vad jag gör… Inte helt ovanligt.

Just nu får jag se mig för var jag sätter mina bara fötter, getingar ligger ”överallt” och dör sakteliga. Är det så dags redan? Det betyder att höst och värre ändå, vinter, inte är långt borta. Innan dess vill jag ut i skogen och leta svamp, är lite feg eftersom det finns både varg och vildsvin i dessa obekanta skogar.

Det är varmt och skönt, jag sitter i skuggan ute på trappen och skriver. Ingen granne på taket idag. Kom just ihåg att jag ska hänga tvätten jag satte på i morse! Och när jag förhandsgranskar det här inlägget inser jag att mina försök att fixa bakgrund och färger inte har sparats! Så kan det gå…

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s