>Dag(s) att välja

>Valet idag känns som ett av de viktigaste i mitt 68-åriga liv. Jag har röstat alla gånger – kan det handla om 12-13 möjligheter hittills? – den här gången är jag rädd. Rädd att främlingshat och segregering ska växa sig ännu starkare, rädd att politiskt samspel ska skymma sikten för oss alla, rädd att alla vi tämligen små och vanliga människor ska bli ännu mindre, ännu fattigare, ha ännu mindre framtidstro än nu.

Än är det några timmar kvar tills vallokalerna stängs – gå dit och rösta alla ni som ännu inte gjort det! RÖSTA!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i val. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s