>27 minuter sedan…

>Vallokalerna är stängda sedan nära en halvtimme. Prognoserna för ögonblicket antyder att SD kommer in i riksdagen… Jag vill inte vara med!! Än hoppas jag. Första och sista gången SD kommer in, säger en annan partitalesman!

Jag har plockat svamp idag, hittat mycket svart trumpetsvamp, kantareller och trattkantareller – och hade en skön och tröttande vandring i vacker skog. Plus ett par timmars rensande därhemma. Det kanske inte är politik, men det är liv. Liv i Sverige, just nu.

De här rosorna har vissnat nu, i verkligheten. Hoppas de politiska står sig längre!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Rosor, svamp och politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s