>söner och motorcyklar…

>För en stund sedan fick jag veta att min äldste son kraschat med sin motorcykel – han ringde inte mig och berättade, utan lät sin far framföra budskapet. Han var blåslagen, och har ont överallt, men han lever! Cykeln är skrot.

Och vi har fått en Nobel-pristagare i litteratur, och Niklas och Idol-jury-hustrun väntar tillökning. Kungen kör för fort, Carl-Philip vinner biltävling, jag är hundvakt. Det regnar och är svart utanför fönstren. Sängen är blöt på ena sidan där en av hundarna passade på att ligga en stund.

Vem vill hyra ut ett omöblerat torp med vedspis till mig? Jag har fått ett fint armband av min bästa vän idag, som också själv har ett likadant! Min älskade försöker just nu sälja det som var vårt hem. Och jag hoppas han lyckas, av det som är kvar av mitt hjärta önskar jag det. Vår kärlek har redan flyttat ut.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i krasch. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s