>Prickig Malmsten-soffa!

>November är här – och blev lite gladare igår när jag såg den prickiga galna soffa som Bodil Malmsten visar i sin blogg Finistère! Kolla!

Har flyttat i helgen – livet är mera kaotiskt än vanligt. Lådor och kassar och kläder, skor överallt. Huset är betydligt mindre än det förra, men trivsamt och blir bra när jag väl hittat platser för allt. Och sonen har lovat måla om väggarna så att jag slipper blomrankorna i blågrått och bården med nottecken… Vedspis som fungerar finns det också.

Just nu är jag annanstans och passar hundar åt vännen som är bortrest. Ganska bra att lämna kaoset för en vecka – det lär finnas kvar när jag kommer igen.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s