>hundar och vackert väder

>Promenad i Tanto, längs vattnet där brobygget idag är tyst. Solen lyser på knallblå himmel, hundarna är glada och snurrar snart in mig i kopplen, t ex när de går på varsin sida om en lyktstolpe! Vi är inte ensamma, många andra glada Söder-bor går med oss där vi kryssar fram för att undvika alltför intima möten med andra hundar. Frankie skäller nämligen för att morska upp sig.

Nu är vi hemma igen, trötta allihop. Jag ska duscha, hundarna ligger uthällda på köksgolvet och halvsover. Om några timmar är det dags att gå ut igen, men på en kortare vända. (Bilden visar Louie vid en tidigare sovstund på ett annat köksgolv!)

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s