>isande varmluft?

>På landet med bästa vännen, hundar och en totalt nedisad varmluftspump – som förstås hade slutat att fungera, som tur var enbart tillfälligt. Fram med tapetborttagningsångaggregatet – kokande vatten som leds ut via en slang och tinar upp isen! Det tog bara ca 2 timmar.

Vädret var dock vackert och hundarna glada, jag har en övertränad högerarm av att ha kastat boll som hämtats och kastats igen etc. Jag och hundarna blev tämligen glada och utmattade alla tre av övningarna.

Vännen min hostar och kan fortfarande inte prata, har tappat rösten helt – jag är sedan länge ganska döv även när hörapparaten är påslagen – ni kan räkna ut komplikationerna i kommunikationen. Om inget annat fungerar är vi tysta tillsammans.

Ljuset om dagarna ÄR annorlunda, det är vår i luften också när termometer och väderrapporter säger något annat. Och det är gott. För själen och allt annat. Fågelboet från i fjol kommer kanske att snart befolkas igen, vem vet?

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s