Målmedveten räv…

David Wanted Larsson(till skillnad från mig publicerad och på gång med nästa bok) fick mig att fundera – hans mål är 8 publicerade böcker på 11 år – det tog mig till min 80-årsdag…

(Just nu spankulerar en räv förbi på vägen utanför fönstret, han stannar borta vid fågelmaten hos grannen och försöker komma åt talgbollarna, hoppar som bara en räv kan – och går vidare. Bortjagad av husets katt som sitter uppflugen på staketet . Nu går räven dit igen, katten sitter kvar men hoppar nu ner på räven, som drar sig undan lite. Och efter att katten följt efter en bit försöker räven en gång till, står på bakbenen vid talgbollar och annat lockande, katten sitter kvar och fräser. Nu hoppade räven över staketet som katten nyss satt på. Han ger sig inte och inte katten heller, ett fräs som syntes ända in i mitt kök och räven ger sig av över gärdena. Stannar en gång till, men nej – lika bra att gå annanstans. Hungrig.)

Vilket härligt avbrott i mina mål-tankar. Jag var på väg att skriva något om ”målmedvetenhet”, men det är ju just det det inte handlar om! Jag ska fundera vidare – och skriva.

 

 

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s