blogger-import

Jag har just importerat min blogg ”antikloppan” från Blogger – och tror att allt finns här numera…

Jag inser också att man bör skriva något varje dag för att bli ”tittad på” – läst är kanske för mycket begärt? Det jag vill skriva just nu är lovord till Bodil Malmsten för hennes uppläsningsföreställning (eller vad hon kallade det) som jag fick njuta av häromkvällen i Uppsala!

Ett par härliga timmar med en klok och varm och rolig kvinna – enkel men verkningsfull ”dekor” – en stol och senare i programmet som sig bör en Malmsten-fåtölj – och Bodil, väl vald musik därtill. Knäpptyst lyssnande publik som satt på allt som gick att sitta på i krogen Katalin den kvällen. Tyst utom när den susade av fnitter, eller applåderade.

En lisa för alla vilsna själar!

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i glädje och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till blogger-import

  1. Barbro Fällman Caglar skriver:

    Nu har jag hittat dig och webbplatsen! Heja på, syrran! Jag ska försöka samla ihop alla mammas specialuttryck som jag minns. Karin har nog en hel del hon också. Det var kul att se Bodil ihop med dig och att prata natten lång. Kram så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s