Bodil Malmstens blogg idag

Bodil Malmsten

De dansar Gertrude Stein

De dansar The Making of Americans!
En bok som redan är oläslig och nu har den blivit modern dans.
Det blir intressant att se om det är i dansform man bäst tillgodogör sigThe Making of Americans.

Inlagd 2011-04-27, kl 15:43 | Kultur

Här lär jag mig raskt mera om Gertrude Stein – varför ”spökar” hon för mig nu – måste till biblioteket efter helgen och leta! Oläsbart eller inte! Eller hur Ingrid?

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bodil Malmstens blogg idag

  1. Ingrid skriver:

    Ja, sådana signaler måste du ta på allvar 🙂 Det är alldeles säkert så att du ska läsa några böcker av Gertrud Stein! (Och jag ska leta i mina hyllor.. och kanske jag också tar en tur till biblioteket efter helgen!) Spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s