Skryt, bad och utomhusskrivande

Jag envisas med att sitta ute och skriva, trots att varje felslag gör att jag tappar bort markören och måste gå inomhus för att kunna se den igen. Ännu sjunger fåglarna, sjön är lite vindvågig, ljumma vindar och sol. Två hundar som just nu är nöjda att ligga vid mina fötter. Nyss sprang två rådjur över tomten nere vid sjön, hundarna var inne och hann inte se dem.

Igår kväll passerade en räv på samma spår, en hemlig djurväg, osynlig för oss människor.

Jag tycker mig ha sett att sädesärlan kryper in i en holk. Bor de i holkar? Vet inte varför jag är förvånad, jag vet just ingenting om fåglar och deras boende, men jag trodde de föredrog att bo under takpannor?

Ett snabbt dopp i morse, nu börjar det snart bli dags för nästa bad. Härligt att kunna bada utan baddräkt, om någon sitter med kikare på andra sidan sjön, så väl bekomme! Det är få människor ute i husen runt sjön, några pensionärer bor nog här på heltid, yngre familjer har inte sommarlov ännu. Det är skönt, tyst och lugnt, helgens gräsklippare och motorsågar har tystnat.

Jag har lyckats skriva drygt 1600 ord både igår och idag, enligt amerikansk modell ska det egentligen vara 1667 ord, varje dag i månaden november, jag låtsas att det är november åtminstone igår och idag. Kolla NaNoWriMo.

Livet är gott, och enkelt just nu. Just nu är det enda som är beständigt.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s