Sammanfattning

69 år, 65 kg, tror att jag fortfarande är 1,73 m lång, gråhårig och oklippt, skrynklig, stel i lederna, mammas händer, hör dåligt på båda öronen, ser med glasögon, tre söner, tre barnbarn, en sonhustru, en fd sonhustru och en sons fd flickvän.

Fyra numera döda och saknade katter, Felix, Majsan, Oscar och Zimba. Ett antal döda, icke-saknade vita möss, kaniner, ”hushållsormar”, akvariefiskar (när sönerna växte upp). En ny liten kattunge på väg, Minsann.

En fd äkta man, en fd kärbo, fortfarande älskad, en fd älskad man som aldrig var min älskare, en fd älskare, ett aldrig räknat betydelselöst antal sexuella kontakter med andra män.

Två levande, älskade systrar med familjer, en älskad, död syster med familj. Fd Storasyster, fortfarande äldst i syskonskaran. En bästa vän, några nya internetvänner, några fd vänner och ett antal bekanta.

Fd organisationskonsult, fd egen företagare, fd personalutvecklare och trainee-morsa, fd marknadsförare, fd informatör. Fd akvarellmålare som gick på kurs en sommar och slutade måla.

Förhoppningsvis fd spelmissbrukare av casinon på internet. Fortfarande spelberoende. Numera också skribent, bloggare och författare, vars första bok ännu inte är klar. Läser just nu ”Writing Your Bestseller” av L. Perry Wilbur, en vinst i utlottning på skrivsajten 1av3.se. Så snart kommer min bästsäljare!

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sammanfattning

 1. Barbro Fällman Caglar skriver:

  Det var en jäkla massa ”f d” här! Jag tycker att ”blivande” är mer intressant! Och när det gäller storasystrandet är du faktiskt inte alls ”fd”!
  Love you!
  B.

  • beskrivarblogg skriver:

   Käraste lillasyster – älskar dig också. Och visst har du rätt, fd är gånget – blivande är mera intressant. Men blivande vad? ”Riktig” författare? Kram Margareta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s