Blått, blått

Nu är klockan plötsligt halv 5. Apropå en månad lång som ett hjärtslag …

Jag har ägnat dagen åt att lägga in resten av de böcker jag nyligen fått, på Bokbörsen. Ett varierat nöje vad gäller farten på bildöverföringen. Av någon absolut outgrundlig anledning har jag haft mera blått än grönt, dvs mera snabbt än långsamt, från internetmodemet idag. Om det är solstormarna så tar jag gärna flera.

Jag har schasat bort den stora elaka katten från tomten också. Hans kompis, en långhårig försiktig dam, brydde jag mig inte om. Hon smyger här ibland, men har hittills inte bråkat med Minsann.

Just nu passar jag på att njuta av min blå modemuppkoppling – jag laddar ner spellistor från vänner på FB och gläds åt att komma ihåg musiken, till och med orden ibland. The Platters kom mig att minnas Pat Boone och Love Letters in the Sand, och så vidare. En högst nöjsam eftermiddag, efter som det blå håller i sig. Tack Oceanqueen för din musik!

Jag får propåer om att musik är roligare delad med någon, men när jag försöker skicka något jag tycker är lämpligt till Jack (t ex) kommer bara Pärt ”Spiegel im Spiegel” upp – kanske för att den är lämplig? Jag begriper mig nog inte på Spotify´s finesser ens om modemet tillåter lyssnande …

Faktiskt har alla böcker jag vill sälja nu hamnat på Bokbörsen. Jag är nöjd, speciellt som jag faktiskt idag har sålt tror jag sex böcker – du vet aldrig förrän du fått betalt om de faktiskt är sålda. Just nu står Eldkvarn på musikprogrammet. Jag mår bra.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s