Rädisjakt, nytt pass och Elizabeth George

Nu har jag lånat Elizabeth George´s ”Skriv på” på mitt utmärkta bibliotek i Norrtälje. Det ska  bli spännande att se vad EG har att säga om skrivande, hoppas den är bra översatt.

Minsann har linkat i två dagar, men nu verkar det vara bättre. I alla fall om man ska döma efter hennes jakt på en rädisa på köksgolvet. Hon far runt och jabbar med alla tassarna. Fortfarande har jag ingen aning om vad hon råkat ut för, kan bara hoppas att hon inte gör om det hon gjorde för att få ont i höger bakben.

När vi ändå var i Norrtälje passade jag på att gå in på polisstationen för att förnya mitt pass. Intressant procedur, och ett förfärligt foto. Eller så är det faktiskt så jag ser ut – inget att visa andra än passkontrollörer. Damen bakom disken hävdade att det skulle gå bra att resa med … 350 kronor kostade det hela, om fem arbetsdagar får jag ett SMS att passet kan avhämtas. Undrar om jag är i trakterna då?

Jag ägnade en timme i morse åt att försöka komma i kontakt med Telia så pass att jag kunde kolla hur jag ska göra för att få Spotify till min nya dator. Det lyckades inte, ”tidsgränsen överskreds”. Det betyder i klartext att Telias modem och internetuppkoppling gör det omöjligt att komma i kontakt med Telia. Moment 22.

Om alla Telia-kunder bodde i storstan skulle vi ha det lättare vad gäller just detta, och Telia skulle slippa sura abonnenter. Å andra sidan slipper de dem nu också, eftersom man inte kan få kontakt med sin sk leverantör av bredband! Det var dagens Telia-gnäll.

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rädisjakt, nytt pass och Elizabeth George

  1. stegboken skriver:

    Jag tyckte Elizabeth George-boken var bra. Fick flera tips som jag skrev ner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s