Ny dator – och gamla jag

Oj, vad jag är trött på datorer. Som jag inte kan hantera – försöker förgäves flytta adressboken från gamla Outlook till nya Outlook. Går inte – när jag väl lyckas hitta hur man öppnar en hämtad dylik fil – visar den sig vara tom …

Det är då jag ger upp. Finns det ingen läsare av detta som kan bistå? Jag har försökt flytta hela paketet via USB-minne. Får inte till det.

Så när jag behöver komma åt mina gamla mejl, med innehåll – så måste jag starta gamla datorn, som jag inte kan skriva på – den behöver den lösa klaviaturen för att få siffror och bokstäver på rätt ställe. Krångligt räcker.

Jag försöker låtsas att jag faktiskt inte behöver alla de där mejlen jag sparat – och det är säkert sant. Men just när jag bestämt mig, behöver jag informationen i något av dem – t ex om hur vi kan boka resan till Thailand och vad det nu var den där ön hette.

Då åker papper och penna fram, och i morgon ringer vi till Odenresor och Marina och ber henne om hjälp. Sedan får vi se om vi bokar boende själva eller om vi behöver hjälp med det också.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s