Min indiegogo-kampanj kan få ”gratispengar”!!

Nedan är innehållet i ett mejl från ”indiegogo” där jag just nu har lagt in en kampanj för att ”crowd-fund” översättning/utgivning av min bok om mitt spelberoende och dess konsekvenser. Gå in på indiegogo´s hemsida, den här länken http://www.indiegogo.com/Addiction?key=67db0a2a46b9095656642a2b2f90276421a82758,

(hoppas jag) och läs vad jag försökt uttrycka på engelska. Om jag ska ha en chans att få ytterligare medel till min bokutgivning handlar om att få in åtminstone 100 dollar (hittar inte tecknet!) före den 10 november!
“Hi!

Have an idea that you’re passionate about? We would like to help you bring it to life.

If you launch your campaign between October 15th and October 31st, you will be entered to win $500 in matching funds from Indiegogo!

On Indiegogo, anyone, anywhere can start raising money for any idea. If you have a great idea for a cause, product, or project, the added chance of a $500 boost makes this a great time to launch your campaign!

You’ll be automatically entered to win just by launching a campaign between October 15th and October 31st — there’s nothing else to do! If you’ve already launched a campaign within that time frame, you’re good to go! In order to be eligible for $500 in matching funds, your campaign needs to raise at least $100 by November 10th, 2012. We’ll announce the 5 winners on November 16th.

Good luck and Happy Hallowfund!

The Indiegogo Team”

 

Jag har fixat kampanjen, den finns där, ”Addiction” är namnet – nu hänger det på ”de mina”, de som Seth Godin kallar ”tribes”, om det här ska ge resultat! Jag tigger utan att skämmas, menar att det är för en god sak.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s