Indiegogo

http://www.indiegogo.com/Addiction?key=67db0a2a46b9095656642a2b2f90276421a82758

Ovanstående är länken till min kampanj för ”crowd-funding” at indiegogo. Kolla. Bidra gärna. Spännande att se om något alls händer!!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Indiegogo

 1. A-Lott skriver:

  HÄFTIGT !!! Det här gör du bra Margareta. Och visst kommer det att hända saker. Rätt vad det är så har du massor av människor i samma sits och som kanske somliga är fast i skiten ännu. En eloge och alla mina tummar upp i vädret 🙂 Kram

  Gilla

  • beskrivarblogg skriver:

   Oj, vad du gör mig glad – jag vet/visste inte om jag var helknäpp eller något annat som gör detta – tiden får visa vad som sker. Jag tyckte det var värt ett försök – oj, vad skönt att du tycker det är OK. Jag ler lyckligt när jag tänker på det! Stor kram/M

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s