All tid i världen

OK – jag har ingen TV. Alltså ödslar jag inte bort mitt liv med att titta på TV. Men jag hänger på Facebook, 1av3.se och diverse bloggar och hemsidor. Scrollar hit och dito dit. Det tar tid, och den tiden borde jag antagligen bruka bättre.

Just nu är jag imponerad av Åsa Hellberg som redan skrivit en fortsättning på ”Sonjas testamente”, nämligen ”Sonjas hemlighet”. Båda säljer bra dessutom. Jag är snällt avundsjuk, och vet att människan (Åsa) har suttit där i ur och skur och skrivit. (Fast hon har TV och tittar rätt mycket på TV också.) Heja, Åsa!

Eftersom jag inte heller har något arbete numera, har jag tid i stället. Tid som för det mesta är min egen, emellanåt trevligt ”störd” av familj eller mannen min, diverse hundar och förstås Minsann. Jämfört med förr har jag massor av tid – kort framtid kanske, men tills den är slut eoner av tid. Som jag förvaltar halvdant. Får mig att tänka på trista år i livet då jag inte alls förvaltade någonting, bara idiotspelade på nätet. Det var tidskonsumtion av det mera destruktiva slaget. Det vill jag inte komma ihåg just nu.

Och nu har jag ätit upp några minuter till på just ingenting …

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s