Inställt

Det blir ingen resa i mars till Thailand, biljetter och boende avbokat. Gårdagens läkarbesök gjorde klart att mannen min är alltför infektionskänslig för en sådan resa…

Jag har avhållit mig från att glädja mig i förskott, hade väl en känsla av att det kunde bli så här.

Just nu pratar han i telefon med sin duktiga läkare på Karolinska, de har en lång konversation och jag är nyfiken. Han talar om vikt och längd, förhoppningsvis inför den behandling han ska få. Tyvärr kommer han inte med i en studie som han hoppats, hans blodvärden är för dåliga. På måndag blir det nya mediciner, och på torsdag får han lära sig ta andra sprutor på egen hand. Tämligen aggressiva cytostatica tydligen, och provtagning stup i ett. Vi är tacksamma för en läkare som tar sig tid och försöker berätta vad han kan. Resten ”lägger vi i marginalen” så länge.

Jag pratar med gud och ham – sa´ar.

Idag bakar vi gott matbröd och planerar tunna fläskpannkakor till middag. Fast när jag tänkte på matoset så blev det i stället gösfilé från frysen i stället.

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i livet och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Inställt

 1. Yheela skriver:

  Så vansinnigt trist! Kram. ❤

 2. Jag känner igen detta att planer grusas. Men jag ser det på ett annat sätt ändå. Det viktiga är att ”mannen” får sin behandling och all den hjälp han kan få. Det viktiga är att ha varandra och att tillsammans rida ut de stormar, som man oundvikligen hamnar i. Så får vi leva … dag för dag.
  En resa hade varit trevligt och gett kraft till kropp och själ. Kanske annat kan lysa upp er dag och lätta på bördorna. Jag tänker så … och försöker se med glädje på dag och stund.

  Lycka till med brödbaket och gös är väl kalasgott!!
  Kram kära vän!

 3. lena skriver:

  Det ar i nuet vi lever,inte igar eller imorgon.Sa lev i det och ta vara pa det.Massor av kramar Lena.

 4. Trist med resan men kanske kan det komma något gott ur det hela. Förhoppningsvis trillar det in manus i en lagom takt och den svenska våren är inte så dum den heller. Njut av varandra. Carpe Diem.
  Kram Bosse

 5. Viveka Roger skriver:

  Så skönt att ni har varandra och att ni älskar varandra. Det är det som verkligen räknas. Verkligen det enda. Hälsa Ulf. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s