Förnärmad minister

Bildt är förnärmad för att Maj Sjöwall tackat ja till det sk Lenin-priset som Jan Myrdal instiftat. Har han inte viktigare saker att sköta, åtminstone en långtidsfånge i Etiopien vad jag vet som borde varit hemma för länge sedan! Jag har inte längre någon  respekt för Carl Bildt – någon gång under hans aktiviteter i forna Jugoslavien tyckte jag att han var bra – numera är han en av de moderata politiker jag tycker har varit moderata för länge, och ministrar för länge. Men han ska ju göra svensk utrikespolitik till den mest digitala i världen – så han har väl fullt upp ett tag till. Med att twittra om litteratur.

I övrigt vet jag inte vad jag själv ska bli förnärmad över i dagens press: bonden med de borttappade kossorna som nu förmodas ha försökt bedra oss, en tjuv som tagits på bar gärning i Skåne när han snor väskor mm från ouppmärksamma resenärer och nekar trots att han syns väl på kamerabilder, skilsmässor och kändisbebisar eller Northug och OS-förbjuden brottning får inte riktigt fart på mig.

Allt tjat om ”Alla hjärtans dag” får mig att krokna. Att mannen min kommer hit med god mat och vin gör mig däremot glad, oavsett dag. Ved är intagen och huset hyfsat varmt, trappen skottad. När han väl är här hos mig lär vi inte gå ut mera idag. Möjligen i morgon.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i livet och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Förnärmad minister

 1. Eva skriver:

  En brasa och ett glas vin låter mysigt, det hinner Bildt säkert inte med!

 2. A-Lott skriver:

  Tjenixen Kroknad Margareta 😉

  Håller med dig om kroknad och om det där digitala samhället. Fri företagsamhet, och det är viktigt att tjäna pengar på andras nöd. Speciellt om man är kissnödig och inte har mobilen med sig för uppsökande av offentliga toaletter.

  Får väl, hoppas jag, besök jag med. Men det blir nog senare ikväll. Har ett par timmars jobb från 17.00
  17 också att det skulle vara idag, på alla hjärtans dag… moahahaha…
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s