Irriterande

Irritation, irritation. Plötsligt går det inte att logga in på banken. Inloggningskortet har blivit ”invalid” – varför begriper inte jag. Och Support har 20 före i telefonkön… Lägger irritationen på hyllan, skickar ett mejl och hoppas på svar. Får annars leva utan bankkontakt till på torsdag när jag ska till husläkaren, och kan besöka banken dessförinnan. IRL.

Posthämtningen fungerade inte i fredags. Dessa små störningar i infrastrukturen tycks samlas här hos mig just nu, hänger säkert ihop med mitt allmänna tillstånd. ”Uppluckrat” kan man kanske kalla det, om inte det ordet just nu för mina tankar till solvarm jord som är färdig att stoppa frön i. Kanske ingen dum bild när jag tänker efter. Undrar vilken sorts frön jag ska så, i mig. Snällhet, goda tankar, framtidstro och glädje?

Jag är okoncentrerad och tämligen virrig – i morse fick jag för mig att jag kanske skickat fel bok till en bokbeställare, men nu har jag nästan övertygat mig om att det inte är så. Det lär visa sig när den möjligen felskickade boken kommer fram.

 

 

 

 

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Irriterande

  1. Kram! Hang in there! Du är bra! Mycket bra! Kram igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s