Surfvolym

Klockan är bara halv 10 och jag tycker jag har varit uppe länge. Ingen frukost på altanen idag, det regnar, är bara 14 grader varmt, blåser också. Vedspisen gör tjänst en stund. Minsann trampar fram och tillbaka över datorns tangentbord, jag lyfter ner henne och hon hoppar upp. Igen och igen, men hon vill inte heller gå ut.

På andra sidan vägen står ett monster i hästhagen. Jag tror att det är en brunnsborrningsmackapär, hästen har andra betesmarker idag. Några dagars oväsen i nästa vecka antagligen, fint vatten därefter förhoppningsvis.

Har korresponderat med Telia eftersom jag fick besked att jag antingen skulle betala för mera surfvolym eller surfa långsamt resten av månaden. Jag beställde ökad volym för 99 kr, därefter kom jag på att jag ju kunde ändra mitt abonnemang. Gjorde det. Också. Så nu försöker jag få Telia att förstå att jag inte vill betala dubbelt, eftersom ändringen av abonnemanget går i gång direkt. (Försökte stava abonnemang med två b, som abborre – men det klagade stavningskontrollen på, bra.)

Tittade in på LitteraturMagazinets skrivskola, och såg ”man kan inte vara Strindberg varje eftermiddag” eller så. Det stämmer, jag tror inte jag varit Strindberg någon eftermiddag, eller annan tid på dygnet heller för den delen. Vad som avsågs var mera att ibland skriver man något som är riktigt bra, men ofta skriver man bara, eller inte alls. Men den här skrivande människan förordade – som jag försöker leva upp till – att skriva ändå, skriva, skriva, skriva.

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i litteratur och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Surfvolym

  1. Yheela skriver:

    Skriva, skriva, skriva … det är bara att sätta ord efter ord och hoppas att det är läsbart.
    Kram i regnet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s