Aktiviteter av alla de slag

Tisdag, sol, Pella kommer och mannen (tidigare kallad mannen min, så icke ännu eller åtminstone inte nu) kommer också. Pella är en hund. En trevlig hund, som stannar en vecka hos mig och Minsann.

Har båda hörapparaterna i, och hör hur det låter utomhus. Den lilla forsen i ån låter, bilen som förser brunnsborrarna med lååång slang låter, traktorer med brädlass och bilar med grus låter. Jag har inte riktigt vant mig vid alla aktiviteter här på gården, det donas och fixas överallt. Nyss såg jag en vattenstråle rakt upp i himlen där borta där det har borrats. Bra antar jag. Två killar håller på med något som kräver att lastbilen med slangattiraljerna måste låta motorn gå utanför mitt grindhål.

I vanliga fall använder jag inte hörapparaterna när jag är ensam. Det är tyst och lugnt oavsett vad som händer runt omkring. Idag kan jag behöva höra vad som sägs…

Det är för varmt att sitta på altanen, jag behöver skaffa ett parasoll. När elräkningen är betald. Det är trist att aldrig ha några pengar ”över”. Och jag har ordnat det så själv, alldeles själv. Trist i alla fall.

Höra behöver jag idag, och lyssna. Vi ska prata om oss, när Pellas matte åkt vidare. Att mannen tänkt färdigt betyder att han vill att vi ska fortsätta vara tillsammans. Det vill nog jag också, men dessförinnan behöver en hel del som vi hittills undvikit redas ut. Vad tänker jag inte gå in på här. Önskar bara att jag kan vara lite lugn och inte låta mig triggas och gå i försvar. I mitt fall handlar det då om att gå till attack. Det vill jag inte. Hans modell är att tystna. Det vill jag inte heller. Vi får se vad vi lyckas med.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Aktiviteter av alla de slag

 1. Hoppas att de flesta frågetecknen kommer att redas ut och att det blir en happy end på dagen. Du kanske till och med somnar med ett leende på läpparna ikväll. Kram

 2. Yheela skriver:

  Jag ska tänka på dig idag, var stark (även om det är värsta klyschan).

 3. A-Lott skriver:

  Heja – heja ❤

 4. och…:) eller 😀 för inte 😦

 5. Skrivmoster skriver:

  Tänker på dig och läser fortsättningen … Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s