Telia i min lilla värld

Bytte abbonnemang hos Telia igår, ökade från 6 till 10 GB. Idag sägs de vara slut, och de 6 räckte en dag… Vad pågår?

Kan jag alls använda datorn om taket för det mobila bredbandet är 10GB? Är det Spotify Premium som ligger och drar, fast jag har det avstängt? Eller kan jag inte titta på SVT Play en halvtimme (som igår)? Jag blir tokig på detta, kan inte köpa till GB hit och dit – kostar  för mycket. Och kan inte ha fast bredband eftersom jag inte har fast telefon. Moment 22.

Har nu köpt 2GB till, 169 kr.

Tänker inte kolla SVT Play, ens programtablån, inte använda Spotify, vara väldigt lite på Facebook – tror ni det hjälper? Fick Spotify Premium gratis en månad – förmodligen har det redan kostat mig flera hundra!

Ska kolla alternativ, även om uppsägningstiden är tre månader. Är lack.

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s