kurs i maj och kurs i september

Häromdagen anmälde jag mig till Simona Ahrnstedts veckända med romance-skrivande, i maj. Och nyss talade jag om att jag vill vara med i september, på Ann Ljungbergs ”Författarklinik”.

Detta får räcka som blogg idag – har ingen skrivlust. Har pratat med avslutade relationen, och det kändes ingenting alls, bara tomt. Den där neutrala zonen jag har tjatat om tycks vara tillstädes. Han kommer kanske i morgon eller på tisdag för att hämta sina saker, jag bad honom köpa med mjölk och frimärken.

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till kurs i maj och kurs i september

 1. Barbro Fällman Caglar skriver:

  Kurser är bra! De leder framåt på något sätt i alla fall!
  Kram
  B/

 2. Lotta Wanner skriver:

  De där kurserna låter ju lite spännande!……….

 3. Annika skriver:

  Toppen kul. Förstår att du ser fram emot dessa kurser.
  Söndagskram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s