Kulet

Jag har suttit ute i solen idag så att jag fryser nu, inomhus. Eldar i vedspisen, tar på mig fleecen som jag just hängt undan efter vintern (Björn-varianten med luden utsida). Klappar min varma katt. Dricker ett ensamt glas vin som bara smakar just ensamhet.

Skriver en lapp om att jag ska köpa ett solparasoll, en ny vattenkokare och ett par nya tofflor – när nästa pension kommer. Då är det antagligen vår så pass att jag kanske inte behöver tofflor inomhus, men det blir väl vinter igen. Varma luddiga tofflor vill jag ha. Ska inte användas samtidigt som solparasollet.

Spissvärta också, det får jag inte glömma. Och byta ett batteri på ICA, köpte fel senast.

Fredagssammanfattning.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Kulet

 1. Jess skriver:

  Det var varmt på dagen men nu är det ju iskallt. Skönt med en spis att elda i även om det blåser igenom huset ibland. Ha en härlig Fredagskväll och en mysig lördagsmorgon.
  Kram

 2. Karin skriver:

  Spissvärta! Jag undrar hur många vi är som köper sådant. Och jag undrar hur många affärer som har det i sitt sortiment. Tillsammans med fönstervadd, klisterremsor och annat livsnödvändigt.

 3. Eva skriver:

  Det andas ett lugn över dina texter ibland, ett skönt avslappnat lugn.
  Men jag anar att det inte alltid är så i ditt sinne.
  Det är skönt att läsa din blogg.
  Förnimmer lite uppgivenhet ibland. Och melankoli.
  Men även tillförsikt och förnöjsamhet.
  Kram till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s