Lillasyster

Hej kära syster! Vet att du kollar om jag bloggat, jag har inte så många andra som tittar in från Turkiet just nu. Och nej, jag bloggar inte. Jobbar lite i stället, och sitter inne och morrar åt vädret. Det hjälper inte, regnar lika mycket och är lika grått ändå. Ingen snö ännu i alla fall…

Jadu syster min, inte mycket annat som händer. Jo, skrivkompisen i Västerås, Anna-Charlotte som jag skrev tillsammans med för ett bra tag sedan – hon har blåst liv i damerna vi fabulerade om och kanske ger vi ut boken som POD (print on demand) – om vi bara kan hitta på en bra titel och en bra baksidestext och en bra omslagsbild. Jag har röjt bland gamla papper, och slängt, jag har plockat bland kläder jag aldrig använder och försöker sälja en del på Tradera, jag får beställningar på böcker från presumtiva köpare som sedan ångrar sig och tar tillbaka. Kul – inte.

Jo igen, jag släpper ut Minsann frampå kvällskvisten, hon ligger inne hela dagarna när det regnar. Sedan vill hon inte komma in igen, så jag får vackert vara vaken tills det passar mamsell, igår var klockan nästan halv 12.

Mitt humör är inte på topp,2014-03-25 18.24.59 men jag överlever nog idag också. Hoppas du har det skönt hos dina vänner, och vilar höften lite efter allt kutande runt i Istanbul. Kram på dig! Storasyster

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lillasyster

 1. Barbro Fällman Caglar skriver:

  Hej! Vad glad jag blir att du skriver till mig! Det låter som att vädret är dåligt hos er men här är det härligt! Vi har just lagt till i Kas marina och håller på att fixa lunch. Vi är sju som delar på utrymmet och det funkar över förväntan bra! Vi har mycket trevligt ihop! Ska försöka skicka en bild till din mail så du får se hur det ser ut. Cheer up sis! Det blir snart sommar! Kramar i mängd från lillasyster!

  • beskrivarblogg skriver:

   Kramar till dig också förstås kära syster – idag blir det ingen blogg, känns det som – har flyttat plank till en jättehög ner mot källardörren, ska kapa i morgon!

 2. Svenarne Janssson skriver:

  Rart brev till din syster & fin beskrivning av din vardag. Är Anna-Charlotte den A-Lott som vi väl båda hade kontakt med på 1av3? Gillar henne – hon var rak och tydlig. Jordnära, är ett ord som faller mig in … Om ni två har något litterärt hyss ihop, så blir jag nyfiken. Mycket! Gråväder råder, gula krokusar kämpar den urgamla kampen i rabatten igen. Upp, fram, ut … Kram / Sa

  • beskrivarblogg skriver:

   Jo det är A-Lott – vi skrev ihop något med två kvinnor som åkte färja och vad därmed inträffade… Litterärt vet jag inte om det är, möjligen hyss! Krokusarnas kamp minner om min, just nu – om morgnarna… Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s