Danskt spam?

Inser att jag numera vill ha manussidan (och annat på datorn) i storlek 110%.

Katten har fått mat och sover nöjt i fåtöljen efter en utomhusnatt. Inga möss inburna. Igår skrev jag ett par inlägg på min blogg, och vips hade jag 80 visningar – inte enbart av de senaste texterna. För någon vecka sedan hade Danmark en intensiv läshelg, ca 260 visningar både lördag och söndag (om nu inte WordPress statistik fått spader). Kul att tänka sig att någon i Danmark åtminstone ögnat igenom en massa texter – eller är det spam? Vet inte.

Skrivandet har gått trögt i sommar. Sommaren har gått trögt. Jag landar inte riktigt någonstans, far emellan fd makens sommarhus och mitt eget hem, med visiter hos bästa vännen däremellan. Lever i kappsäck, och har oftast glömt något tämligen väsentligt på fel ställe. Eller missat att ställa fram soptunnan, som efter senaste besöket hemma. Trivs inte med det här flackandet, men det är ett sätt att göra det möjligt för fd maken att fortfarande vara ute på ”landet”. Och för mig att få disponera hans bil. Ömsesidigt bra.

I eftermiddag ska diverse grovsopor köras till sopstationen, som bara har öppet mellan 15 och 19 torsdagar. Kö varje gång, en fantastisk alldeles sprillans ny anläggning – varför så snåla öppettider? Sopor lär finnas så det räcker härute, speciellt sommartid.

Läser i kvällspressen att vår vice andre talman i riksdagen har försökt sno åt sig poäng och skrivit om det som hände på IKEA i Västerås. Skamligt, kränkande att alls förmoda någonting om de stackars människor som dog, och helt i stil med det parti han företräder. Avsätt honom, förbjud en riksdagsman att uttala sig som han (och hans gelikar) gör, se åtminstone till att han inte får företräda Sverige som han ju gör i sin roll som vice talman. Om demokrati och yttrandefrihet får de här konsekvenserna börjar jag tycka att priset är för högt.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Danskt spam?

  1. Signhild Skrivmoster skriver:

    Trevligt med många läsare! Grattis! Jag har sett på statistiken att våra grannländer Dk, Fi och No finns med hos mig då och då. Det känns ju kul! Så du har nog också läsare därifrån och inte spam.
    För mig är det trögt att skriva i bloggen efter att ha tagit ledigt. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s