Synkope

Fd maken svimmade idag, föll ihop inomhus som tur var. Och kom igen efter någon minut. Vi har bestämt oss för att det handlar om en medicin som kan ge den här biverkningen. Han får tala med sin läkare på måndag för att se om han verkligen måste ta medicinen, eller om det finns alternativ.

Han har återfått ansiktsfärgen, och är mera sig lika nu. Men visst blev vi rädda, båda två. En påminnelse om hur bräckligt allt är, hur lätt livet kan förändras. Detta får mig t ex att fundera på om det är möjligt för honom att vara ensam ens en eller två dagar när jag åker hem till mitt… Vi får se.

Minsann (katt) har varit mest osynlig sedan vi fick hund i huset. Sascha vars matte är i Norge över helgen har flyttat in och är väldigt fin och trevlig. Sover i min säng om nätterna, äter och tycks trivas. Minsann håller sig borta, kommer in en vända på kvällen när Sascha och jag dragit oss tillbaka. När vi inte längre har hunden här kommer katten igen.

Vädret? Tja, nyss kom en liten skruttig skur och nu försöker solen ta sig fram igen. Runt 16-17 grader, lätt vind. Lördag 5 september 2015.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Synkope

  1. MarveW skriver:

    Alltid otäckt att bli påmind om bräckligheten. Men samtidigt skönt att får se att bättring kan ske.

  2. Barbro Fällman Caglar skriver:

    Aj aj aj, det var inte bra! Men ni verkar ha koll på läget o så får doktorn säga sitt. Jag är glad att ni har varandra i alla fall, hur ni än har det!
    Kramar till er båda
    Barbro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s