Hundvakt, kattvakt, p-piller

Svart utanför huset, hunden går ut bara för att när han kommer in igen får han en kvarts torkad hamburgare.

Jag gläds så jag gråter över alla fina kommentarer från vänner på Facebook efter mitt utbrott över temat ”Saknad” igår kväll. Något gott gör det med mig att jag finns för alla de här (de flesta helt okända i det sk verkliga livet) människorna – så mycket att de faktiskt säger något eller bara markerar att de sett, kanske läst, och gillat. Tack – i detta ligger det som gör oss till människor inför varandra, tror jag. Hoppas jag.

Har tittat lite på teve, tröttnat fort. Bekräftar enbart att jag inte behöver ha någon teve någonsin mera i mitt liv. Däremot vill jag ha en BOSE högtalare (eller vad det nu kan heta) som kan kopplas till min dator och ge mig musik, i fantastisk kvalitet och utan mer än en sladd, inga hörlurar. Här i vännens hus har jag tillgång till detta. In på önskelistan.

Och fd maken som är kattvakt när jag är hundvakt har lyckats ge Minsann hennes p-piller idag. En prestation som krävde en del kattbrottning… Bra, tack – inga kattungar – de är fina att se på men jag vill inte ta hand om några.

2014-10-01 16.59.10

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s