De här böckerna vill jag läsa

2014-02-15 17.19.49Utan någon särdeles ordning, vare sig av ”först” och ”sedan”, vill jag läsa de här böckerna. Och ibland hittar jag någon på biblioteket, eller Bokbörsen (men egentligen vill jag inte äga så många flera böcker, undantag Malmstens ”Det här är hjärtat”.

Tomas Lappalainen “Livet som sådant”

Ajvide-Lindqvist “Rörelsen”

Damn You, Scarlett O’Hara: The Private Lives of Vivien Leigh and Laurence Olivier

by Darwin PorterRoy Moseley

Kolla Les Murray på biblioteket

Maja Hagerman: ”Käraste Herman. Rasbiologen Herman Lundborgs gåta”

Lars Ahlin Livsfrukt

KG Hammars nya bok Släpp fången loss! 

Hanna E Lindberg

Lars Gustafsson Doktor Wassers recept

Marcus Aurelius: Självbetraktelser
Översättning: Ellen Wester, reviderad av Vera Silverstolpe
Forum, 1976

Imre Kertész i sin nya bok ‘Den sista tillflykten’.

Duraid Al-Khamisis debut ”Regnet luktar inte här”.

”The Secret Garden” By Frances Hodgson Burnett

Marilynne Robinson Lila – den här boken läser jag just nu, har precis börjat

Littberger: Therese Andreas Bruce

Elisabeth Wein: Kodnamn Vänskap

Lietaer ”The Future of Money”, 2001

Nancy Huston ”Skapelsejournal”

Hemingway ”A moveable feast”

Uusmas André-bok

Bolano –  ”Det okända universitetet” – låna om!

Peter Bichsel ”En bok om att läsa och berätta”

Dianne Doubtfire ”Att skriva en roman”  150 kr Bokbörsen

Sören Bondeson

”Blåbärsmaskinen”, Nils Claesson

Sara Lövestam: ”Grejen med verb”

Kjell Espmark och samlingen ”Motvilliga historier”

Bodil Malmsten – ”Det här är hjärtat”

(”Meze Maritime” av Camilla Thulin o Uluc Telmen – vill syrran ha!)

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till De här böckerna vill jag läsa

  1. Barbro Fällman Caglar skriver:

    Imponerande boklista, för mig nästan bara okändisar… Och vet du, nu har jag hittat Meze Maritime! Fast nu heter den Meze – det stora blå. Det är en utgåva på annat förlag men är exakt lik den tidigar (har kollat m en kompis som har den första). Tack för att du hade mig kvar i åtanke! Nu får du släppa det.
    Bra med hundar för motionens skull men i övrigt en massa ”måsten” och dyrbara försäkringar, vaccinationer, hundmat, kloklippning osv osv osv. Låna/hjälpa till kan räcka.
    Kram
    B/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s