Ännu flera o-ord

otippad, oviss, olidlig, otryckbar, oredig, otänkbar, otadlig, okunnig, oförstående, ovispad, ovårdad, oviktig, otippad, ovärdig, obegravd, obegråten, oönskad, ovänlig, omönstrad, oväldig, ovaktad, oklippt, osnuten, ohämmad, orankad, osminkad, omålad, ovillig, osalig, otrygg, osäker, oaccepterad, olåt, ofarlig, ogrävd, obrottslig, omärklig, oomkullrunkelig, omutlig, ovass, oviss, ouppmuntrad, oomskuren, oomfattad, oansenlig, overklig, ovälkommen, oönskad, ointaglig, oätbar, odrickbar, oläsbar, oslagbar, oöverträffad, osedvanlig, osedlig, osaltad, okryddad, oinsatt, oefterrättlig, oersättlig, obillig, opåverkad, ostörd, ohelig, odygdig, oskön, obönhörlig, oskriven, olaglig, oresonlig, oransonerad, orubbad, oklok, oföretagsam, okritisk, oresonlig, oersättlig, okuvlig, omaka, oförmögen, ofrivillig, otörstig, oskadlig, oskadad, opassande, opersonlig, opraktisk, oprövad, opartisk, ogrundad, obeveklig, oljud, olåt, outtalad, obearbetad, obrukad, okynnig, okunnig, olappad, opolerad, oklädd, ofriserad, onormal, obruten, okysst, opressad, ostruken, oprisad, ostadig, ojuste, oskön, ohövlig, ostrukturerad, oorganiserad, oordentlig, oäven, oturlig, odryg, orakad, oskarp, otuggad, oläst, oladdad, olackad, olindad, obunden, ofri, ofödd, ofin, oförfalskad,

 

Hittills 240 (ungefär) o-ord som hjälpt mig genom dagen. Det finns säkert flera, och några har jag förmodligen haft med flera gånger. Nu får jag blockera tankarna med något annat…

2014-03-29 17.59.13

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s