Forts. följer

Forts. följer

omanlig, okvinnlig, olönsam, ohörsam, osynlig, oduglig, ohyfsad, ouppfostrad, otidig, osedd, obäddad, ostädad, okokt, orensad, otvättad, ohörbar, ovettig, omistlig, oskuld, overksam, ointresserad, ointressant, oliktänkande, olik, otänd, otänkbar, obekväm, olustig, omarkerad, oriktig, olidlig, otålig, osmaklig, okrattad, ostruken, orenlig, outsäglig, otrolig, omärklig, otrafikerad, ostressad, opackad, orustad, oskriven, outtalad, otack, orepeterad, osagd, oplockad, omanglad, omald, otvungen, orättad, omålad, okammad, oklippt, ohörd, olåst, ovaken, okrattad, otrevlig, o

Allt för att hålla hjärnan ockuperad.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Forts. följer

  1. Barbro Fällman Caglar skriver:

    Är hjärnan möjligen o-kuperad…….

  2. Barbro Fällman Caglar skriver:

    Härligt! Det behövde du! Kram!

  3. Barbro Fällman Caglar skriver:

    Främst är det väl potatisen som inte blivit kuperad i landet eller så en kortlek som ingen har kuperat. Att hjärnan skulle vara okuperad har jag bara hittat på för att det blev en kul ordlek. Men kanske skulle även den behöva lyftas o vändas på emellanåt, bildligen alltså. Med tanke på din lilla dry martini på bilden så verkar den förresten vara odrucken….. Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s